Γιατί Να Επιλέξω Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Γιατί Να Επιλέξω Φυσικό Μεταλλικό Νερό

1. Υγεία

Το νερό είναι το μόνο ποτό μηδενικής θερμιδικής αξίας, χωρίς ζάχαρη και χωρίς πρόσθετα που θα εξασφαλίσει μια υγιή μορφή ενυδάτωσης. Για να αποτρέψουμε το σώμα μας από την αφυδάτωση, πρέπει να καταναλώνουμε τουλάχιστον 2 έως 2,5 λίτρα νερού κάθε μέρα, μέσω της πρόσληψης τροφής και ποτών. Αν το σώμα μας δεν αναπληρώσει τα υγρά που χάνει μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες και τις σωματικές λειτουργίες μας, ενδέχεται να χάσουμε σταδιακά ορισμένες βασικές λειτουργίες. Η διατήρηση της ενυδάτωσης θα διασφαλίσει ότι είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε τη σωστή θερμοκρασία του σώματος, καλές φυσικές λειτουργίες καθώς και ένα καλό επίπεδο γνωστικής λειτουργίας.

2. Εγγυημένη ποιότητα

Το φυσικό μεταλλικό νερό προσφέρει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με μακρά παράδοση στην προστασία των φυσικών υδάτινων πόρων και του περιβάλλοντος του. Επίσης, παρέχει στον καταναλωτή ένα ασφαλές, καθαρό ποτό με μοναδική γεύση και σύνθεση.

Επιπλέον, το νερό από αυτές τις πηγές δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία και παραδίδεται στον καταναλωτή στην ίδια ακριβώς κατάσταση που βρίσκεται στην πηγή. Οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τη φυσική προέλευση του νερού που διέπεται από αυστηρούς κανονισμούς σχετικά με την αφαίρεση, τις διαδικασίες δοκιμών, την εμφιάλωση, την επισήμανση και την εμπορία.

Η απαίτηση ονομασίας της πηγής, ο παραγωγός και ο αριθμός παρτίδας σημαίνει ότι ένα μπουκάλι νερό είναι πλήρως ανιχνεύσιμο στην προέλευσή του. Ακόμη και η ημέρα και η ώρα εμφιάλωσης μπορούν να εντοπιστούν. Όποια και αν είναι η ποικιλία του εμφιαλωμένου νερού, οι καταναλωτές μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι καταναλώνουν ένα ασφαλές και υγιεινό ποτό.

Οι αυστηροί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει παρέμβαση στην ποιότητα και την ακεραιότητα του νερού.

3. Ποικιλία γεύσεων / Επιλογή καταναλωτή

Τα εμφιαλωμένα νερά μπορεί να φαίνεται ότι είναι τα ίδια, αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα, τα φυσικά μεταλλικά νερά είναι μοναδικά και προσφέρουν πολύ διαφορετικές γεύσεις. Η σύνθεση των ορυκτών είναι αυτό που δίνει αυτά τα νερά τη γεύση τους και αυτό εξαρτάται από το συγκεκριμένο γεωλογικό περιβάλλον όπου αντλείται το νερό. Ο άνθρακας μπορεί επίσης να επηρεάσει έντονα τη γεύση τους, παρέχοντας μια ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών για τους καταναλωτές.

4. Ασφαλής επιλογή

Η αγορά φυσικού μεταλλικού νερού σημαίνει ότι θα γνωρίζετε πάντα τι αγοράζετε: Από την προέλευσή του, τον αυστηρό έλεγχο της υγιεινής και της ασφάλειας, έως τη γεύση και τη σύνθεση. Ορισμένα φυσικά μεταλλικά νερά παρέχουν στον καταναλωτή ορισμένα οφέλη για την υγεία.. Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων αναγνώρισε επίσης ότι το νερό συνέβαλε τόσο στη διατήρηση μιας φυσιολογικής φυσικής και νοητικής λειτουργίας, όσο και στην κανονική ρύθμιση του θερμοκηπίου.

5. Ευκολία

Εκτός από την ασφαλή και υγιεινή επιλογή, το εμφιαλωμένο νερό είναι πολύ βολικό. Προσφέρει την απόλυτη επιλογή των καταναλωτών παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα μεγεθών και μορφών. Τα εμφιαλωμένα νερά προσφέρουν το ξεχωριστό πλεονέκτημα της εύκολης μεταφοράς, παρέχοντας έναν εύκολο τρόπο να παραμείνετε ενυδατωμένοι καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

6. Προμήθεια έκτακτης ανάγκης

Το εμφιαλωμένο νερό παρέχει μια ζωτική παροχή νερού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, φυσικής καταστροφής ή όπου η παροχή του δήμου έχει αποκοπεί ή έχει μολυνθεί.

Σε περίπτωση σεισμού, πλημμύρας, σοβαρής ξηρασίας ή όπου οι παροχές πόσιμου νερού της βρύσης διακόπτονται ή έχουν αποτύχει, το εμφιαλωμένο νερό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, παρέχοντας στους ανθρώπους παροχή νερού. Η Βιομηχανία Εμφιαλωμένου Νερού δίνει τακτικά εμφιαλωμένο νερό κατά τη διάρκεια καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και σε θύματα φυσικών καταστροφών.

7. Βιώσιμη προμήθεια

Οι παραγωγοί εμφιαλωμένου νερού είναι αφιερωμένοι στην προστασία των φυσικών πόρων και πηγαίνουν σε ειδικά μήκη για την προστασία των περιοχών όπου εξάγονται φυσικά μεταλλικά νερά. Τα εκτεταμένα προστατευτικά μέτρα τους εξασφαλίζουν όχι μόνο την αειφόρο διαχείριση των υδάτινων πόρων, αλλά και την ασφάλεια αυτών των υδάτων.

Προσπαθούν επίσης να διατηρήσουν μια περιβαλλοντικά αποδοτική παραγωγική διαδικασία, διατηρώντας ένα χαμηλό επίπεδο χρήσης νερού, συνεχώς επιδιώκοντας να μειώσουν τις περιβαλλοντικές επιδόσεις τους και τα απορρίμματα συσκευασίας, μέσω τεχνικών, όπως η ελάφρυνση του βάρους και η εφαρμογή μεθόδων οικολογικού σχεδιασμού. Η Βιομηχανία Εμφιαλωμένου Νερού προσπαθεί επίσης να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα όσο το δυνατόν περισσότερο, ευνοώντας τις σιδηροδρομικές και θαλάσσιες μεταφορές.