Δελτία Τύπου

Τo εμφιαλωμένο νερό δεν επιβαρύνεται με το τέλος ανακύκλωσης
Τo εμφιαλωμένο νερό δεν επιβαρύνεται με το τέλος ανακύκλωσης 27 May 2022

Σύμφωνα με το άρθρο 80 του Νόμου 4819/2021 θεσπίζεται, από την 1η Ιουνίου 2022, η επιβολή τέλους ανακύκλωσης, οκτώ (8) λεπτών ανά τεμάχιο προϊόντος, για τα προϊόντα που η συσκευασία τους περιέχει πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC), ενώ η καταβολή του τέλους επιβαρύνει στους καταναλωτές.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2022: Η Ελληνική Βιομηχανία Φυσικού Μεταλλικού Νερού υποστηρίζει τις προσπάθειες για την προστασία του υδροφόρου ορίζοντα και την αειφόρο ανάπτυξη
Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2022: Η Ελληνική Βιομηχανία Φυσικού Μεταλλικού Νερού υποστηρίζει τις προσπάθειες για την προστασία του υδροφόρου ορίζοντα και την αειφόρο ανάπτυξη 21 March 2022

Την Τρίτη 22 Μαρτίου γιορτάζεται η  Παγκόσμια Ημέρα Νερού ως μια ευκαιρία για να προβληματιστούμε σχετικά με το ζωτικής σημασίας ρόλο  του νερού και να υποστηρίξουμε μια πιο βιώσιμη διαχείριση του υδροφόρου ορίζοντα. Το νερό αποτελεί την ουσία της φύσης αλλά και της ίδιας της ζωής. Οι ευρωπαίοι παραγωγοί εμφιαλωμένου νερού NMWE (Natural Mineral Water Europe) έχουν δεσμευτεί ότι θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν την αποτελεσματική προστασία και την υπεύθυνη άντληση τόσο του φυσικού μεταλλικού νερού όσο και του νερού πηγής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι η κοινή μας Ευθύνη
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι η κοινή μας Ευθύνη 04 June 2021

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος καθιερώθηκε για να τονίσει τη μεγάλη σημασία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και την ανάγκη προστασίας του. Η ημέρα Περιβάλλοντος 2021 θα αποτελέσει και την απαρχή της διεθνούς δεκαετίας δράσης (2021-2030) για την αποκατάσταση των οικοσυστημάτων των Ηνωμένων Εθνών (UN), μια παγκόσμια πρωτοβουλία για την αποκατάσταση και αναβίωση ποικίλων οικοσυστημάτων, από τις κορυφές των βουνών μέχρι τα βάθη της θάλασσας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2021: Η προστασία του νερού είναι η κοινή μας Ευθύνη
Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2021: Η προστασία του νερού είναι η κοινή μας Ευθύνη 19 March 2021

«Το νερό τροφοδοτεί τη ζωή. Τρέφει κάθε ανθρώπινο οργανισμό και κάθε οικοσύστημα που μας περιβάλλει. Το νερό είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την υγεία και την ευημερία μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παγκόσμια Ημέρα Νερού: «Νερό & Κλιματική Αλλαγή»
Παγκόσμια Ημέρα Νερού: «Νερό & Κλιματική Αλλαγή» 23 March 2020

Ο κλάδος σήμερα, αντιμετωπίζει πληθώρα προκλήσεων, που απαιτούν εγρήγορση και άμεση ανταπόκριση. Μία από τις πιο σημαντικές είναι η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Προστασία του νερού για τις επόμενες γενιές
Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Προστασία του νερού για τις επόμενες γενιές 21 March 2019

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Νερού ως μια ευκαιρία για να προβληματιστούμε σχετικά με τον ζωτικής σημασίας ρόλο του νερού και να υποστηρίξουμε μια πιο βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2017: Ο Κλάδος εμφιαλωμένου νερού στηρίζει την αειφόρο ανάπτυξη
Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2017: Ο Κλάδος εμφιαλωμένου νερού στηρίζει την αειφόρο ανάπτυξη 22 March 2017

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, ο ΣΕΦΥΜΕΝ (Σύνδεσμος Εταιριών Εμφιαλώσεως Ελληνικού Φυσικού Μεταλλικού Νερού) και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Νερών (EFBW), γιορτάζει και μιλάει για τη σχέση Νερού και Αειφόρου Ανάπτυξης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2016: Ο Κλάδος εμφιαλωμένου νερού στηρίζει βιώσιμες θέσεις εργασίας
Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2016: Ο Κλάδος εμφιαλωμένου νερού στηρίζει βιώσιμες θέσεις εργασίας 22 March 2016

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εμφιαλωμένων Νερών (EFBW), στην οποία Μέλος είναι και ο ΣΕΦΥΜΕΝ (Σύνδεσμος Εταιριών Εμφιαλώσεως Ελληνικού Φυσικού Νερού), γιορτάζει σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2016, και μιλάει για τη σχέση Νερού και Απασχόλησης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2015: Η βιομηχανία εμφιαλωμένου νερού υποστηρίζει τις προσπάθειες προς την αειφόρο ανάπτυξη
Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2015: Η βιομηχανία εμφιαλωμένου νερού υποστηρίζει τις προσπάθειες προς την αειφόρο ανάπτυξη 20 March 2015

Την Κυριακή 22 Μαρτίου ο κόσμος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νερού ως μια ευκαιρία για να προβληματιστούμε σχετικά με το ζωτικής σημασίας ρόλο του νερού και να υποστηρίξουμε μια πιο βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H Παγκόσμια Ημέρα Νερού ενθαρρύνει τις προσπάθειες για τη βελτίωση των υδάτων και της ενεργειακής απόδοσης
H Παγκόσμια Ημέρα Νερού ενθαρρύνει τις προσπάθειες για τη βελτίωση των υδάτων και της ενεργειακής απόδοσης 22 March 2014

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Η ειδική αυτή ημέρα μας δίνει την ευκαιρία να προβληματιστούμε σχετικά με το ζωτικής σημασίας ρόλο που παίζει το νερό στην καθημερινή μας ζωή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ